search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:00
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Το ακροδεξιό παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη εκθέτει τον Μητσοτάκη

24.10.2016 11:12
2618557.jpg

 

 

«Ακροδεξιό παραλήρημα» χαρακτηρίζει, σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ, την ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδ. Γεωργιάδη, σε κομματική εκδήλωση στη Χίο, αλλά και το περιεχόμενο συνέντευξης που παραχώρησε ο ίδιος σε τοπική εφημερίδα του νησιού και υποστηρίζει, ότι με τα λεγόμενά του «εκθέτει πλήρως τον ίδιο τον επικεφαλής της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη».

«Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της πολιτικής Σαμαρά για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, μία πολιτική που είχε οδηγήσει σε δεκάδες πνιγμούς αθώων ανθρώπων στο Αιγαίο», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Την ίδια στιγμή, η ανάκληση της ρητορικής του μετεμφυλιακού κράτους και του αντικομουνισμού της δεκαετίας του ’50 αποτελεί ευθεία βολή κατά της Δημοκρατίας», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Συμφωνεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, με το ακροδεξιό παραλήρημα του αντιπροέδρου του; Απαιτούμε εξηγήσεις».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Chiospolitis.gr, τόνισε ότι «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή. Στην Ελλάδα γίνεται το αντίθετο. Η χώρα είναι στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Δεν τους ενδιαφέρει το καλό της χώρας παρά μόνο η παραμονή τους. Όμως κάνει ένα καλό ο Τσίπρας. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός αφού θα είναι ο περίγελος της παρέας του».

Επίσης για το προσφυγικό ανέφερε ότι «η μοναδική αλήθεια του Πρωθυπουργού ήταν αυτή που αφορούσε στο προσφυγικό. Η κυρία Τασία, είπε, άνοιξε τα σύνορα και ακολούθησε όσα είδαμε. «Τους λέγαμε ότι από 75.000 μετανάστες που μπήκαν το 2014, ο αριθμός θα διπλασιαστεί. Τελικά διαψευστήκαμε γιατί πέρασαν τα σύνορα 1,5 εκ. άνθρωποι. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Όταν γίνουμε κυβέρνηση τα σύνορα θα φυλαχτούν, θα δημιουργηθούν κλειστού τύπου κέντρα και όσοι δικαιούνται άσυλο θα το παίρνουν και οι υπόλοιποι θα απελαύνονται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:59