search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03
MENU CLOSE

Στη Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς – Έβγαλε selfie με θαυμαστές στην Κόκκινη Πλατεία (Photos + Video)

24.10.2016 12:30
Στη Μόσχα ο Σάκης Ρουβάς - Έβγαλε selfie με θαυμαστές στην Κόκκινη Πλατεία (Photos + Video) - Media

 

Τη Μόσχα επισκέφθηκε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς είναι επικεφαλής ενός καλλιτεχνικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους Ελλάδας – Ρωσίας.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στη Ρωσία από το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να πραγματοποιήσει εμφάνιση μαζί με άλλους Έλληνες και Ρώσους καλλιτέχνες στο Κρεμλίνο το βράδυ της Δευτέρας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, όπου έβγαλε selfie με θαυμαστές του. Στην ατζέντα του σταρ περιλαμβάνονται φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις σε ελληνικά αλλά και ρωσικά μέσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03