search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Έκλεβε ακριβά αυτοκίνητα για να εντυπωσιάζει τα κορίτσια – Δείτε τι έκανε μετά (Video)

24.10.2016 13:31
Οδηγοί, προσοχή: Αν δείτε αυτό το πράγμα στο αυτοκίνητό σας, κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι (Photo) - Media
 
Μια εντυπωσιακή μέθοδο για να «ρίχνει» τα κορίτσια είχε βρει ένας 19χρονος Κινέζος: «δανειζόταν» ακριβά αυτοκίνητα από τους ιδιοκτήτες τους, έβγαινε βόλτες παριστάνοντας τον πλούσιο εργένη, εντυπωσίαζε τα «θύματά» του και στη συνέχεια… επέστρεφε τα αυτοκίνητα στα γκαράζ απ’ όπου τα είχε κλέψει, καθαρά, περιποιημένα και με γεμάτο το ντεπόζιτο.
 

Η… καριέρα του νεαρού έλαβε τέλος όταν «δανείστηκε» για τρεις συνεχόμενες βραδιές το, αξίας 120.000 λιρών, Range Rover. Η ατυχία του ήταν ότι οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν ένα βράδυ ότι το όχημά τους έλειπε και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ελέγχοντας το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας διαπίστωσαν ότι ο νεαρός το είχε ήδη «δανειστεί» μια φορά, παίρνοντάς το τα μεσάνυχτα και επιστρέφοντάς το στις 6 τα ξημερώματα.
 
Φαίνεται ότι ο νεαρός είχε… επιτυχίες με το συγκεκριμένο όχημα, καθώς επιχείρησε να το πάρει και για Τρίτη βραδιά στη σειρά, όταν η αστυνομία τον έπιασε. Ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του, εξηγώντας ότι δεν είχε σκοπό να το κλέψει, αλλά να το χρησιμοποιήσει για να εντυπωσιάσει φίλους και γυναίκες. Τελικά, «έφαγε» 15 μέρες φυλακή και πρόστιμο 500 γουάν και μάλλον από εδώ και πέρα θα ψάξει άλλο τρόπο για να αρέσει στις κοπέλες.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:29