search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Βουλή: Αναβάλλεται το «ραντεβού» της Επιτροπής Θεσμών με τους υπερθεματιστές

24.10.2016 17:26
Βουλή: Αναβάλλεται το «ραντεβού» της Επιτροπής Θεσμών με τους υπερθεματιστές  - Media

 

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμων και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών. Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί της Τρίτης. 

Ο λόγος της αναβολής; Όπως αναφέρεται το γεγονός ότι στην αυριανή συνεδρίαση της Θεσμών και Διαφάνειας δεν επρόκειτο να παρουσιαστούν αυτοπροσώπως οι τέσσερις υπερθεματιστές αλλά η “παρουσία” τους στη Βουλή θα ήταν μέσω εκπροσώπων τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η αναβολή της συνεδρίασης μπορεί και να οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της Επιτροπής κατέθεσαν την άποψη ότι είναι καλύτερο οι υπερθεματιστές να παρουσιαστούν στην Θεσμών μετά την απόφαση του ΣτΕ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25