search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:56
MENU CLOSE

Αυτό είναι το νέο ρωσικό υπερόπλο (Photo)

25.10.2016 05:39
Αυτό είναι το νέο ρωσικό υπερόπλο (Photo) - Media

 

Εν μέσω των προειδοποιήσεων Αμερικανών στρατηγών για έναν πόλεμο μεταξύ  των ΗΠΑ και της Κίνας ή της Ρωσίας θα ήταν εξαιρετικά θανατηφόρος και γρήγορος, καθώς κατόπιν δημοσιευμάτων του δυτικού τύπου πως η διάθεση του ψωμιού στη Ρωσία μέσω δελτίου μπορεί και να σημαίνει ότι η χώρα ετοιμάζεται για πόλεμο, η Ρωσία ‘εδωσε στη δημοσιότητα τα σχέδιά της για το νέο υπερόπλο που πρόκειται να κατασκευάσει και όπως αναφέρει μερίδα του δυτικού τύπου η ισχύς του θα είναι τόσο μεγάλη όσο να καταστρέψει μια χώρα στο μέγεθος της Γαλλίας.

 Ο νέος διηπειρωτικός  βαλλιστικός πύραυλος είναι το RS-28 Sarmat και η πρόθεση του Κρεμλίνου είναι να αντικαταστήσει τους βαλλιστικούς πυραύλους κλάσης SS-18 Satan από τα Σαρμάτ.  

Σύμφωνα με τη φωτογραφία που έδωσαν στη δημοσιότητα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, όπως το Sputnik, ο νέος διηπειρωτικός πύραυλος περιλαμβάνει 16 πυρηνικές κεφαλές. Οι πύραυλοι τύπου RS-28 Sarmat αναμένεται να παραδοθούν στον στρατό της Ρωσίας μέσα στο 2018.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:55