search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:11
MENU CLOSE

Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει «Ζορμπά» στη Ρωσία και ξεσηκώνει το Κρεμλίνο (Video)

25.10.2016 11:40
Ο Σάκης Ρουβάς χορεύει «Ζορμπά» στη Ρωσία και ξεσηκώνει το Κρεμλίνο (Video) - Media

Στη Ρωσία ταξίδεψε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς είναι επικεφαλής του καλλιτεχνικού προγράμματος, εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο Κρεμλίνο. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο «έτος Ελλάδας-Ρωσίας 2016» και πραγματοποιήθηκε από  την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν ο χορός του Σάκη Ρουβά. Ο Έλληνας σταρ χόρεψε τον «Ζορμπά» ξεσηκώνοντας τους θεατές. Όπως σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Σάκης Ρουβάς, αναρτώντας και το σχετικό βίντεο: «Είμαι ευτυχής και ευγνώμων για τη συγκλονιστική, μαγική Ελληνορωσική αγκαλιά αγάπης σήμερα στο Κρεμλίνο. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου».

Στην κεντρική σκηνή του κορυφαίου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων της ρωσικής πρωτεύουσας, εμφανίστηκαν μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα, τραγουδιστές και καλλιτέχνες, που αντιπροσωπεύουν την πολιτιστική πολυμορφία των δύο χωρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33