search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59
MENU CLOSE

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να σπας στη μέση τα μακαρόνια πριν τα βράσεις

25.10.2016 16:19
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να σπας στη μέση τα μακαρόνια πριν τα βράσεις - Media

 

Όσον αφορά το θέμα «ζυμαρικά», οι Ιταλοί είναι οι ειδικοί και όταν μαγειρεύουν σπαγγέτι ποτέ δεν σπάνε τα μακαρόνια. Ξέρεις το γιατί;

Το τρικ είναι καθαρά πρακτικό και οι Ιταλοί το έχουν φιλοσοφήσει ως εκεί που δεν πάει γιατί πολύ απλά δεν αντιμετωπίζουν τα ζυμαρικά ως είδος τροφής, αλλά ως κομμάτι της εθνικής τους κουλτούρας. Το μαγείρεμά τους γίνεται με τεχνική και δίνουν ιδιαίτερη βάση στο ζυμαρικό αλλά και τη σάλτσα που το συνοδεύει.

Ένα από τα πράγματα, λοιπόν, που δεν κάνουν είναι να σπάνε τα σπαγγέτι γιατί μετά δεν μπορούν να τυλιχτούν στο πιρούνι όπως πρέπει, αλλά και γιατί με αυτόν τον τρόπο αποφεύγουν και να λερωθούν με τη σάλτσα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βράσεις μακαρόνια ξανασκέψου το πριν τα σπάσεις.

Πηγή: Olivemagazine 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:59