search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:02
MENU CLOSE

Η Μέι επιχειρηματολογούσε κατά του Brexit: Θα διώξει τις επιχειρήσεις (Ηχητικό)

26.10.2016 05:45
Τερέζα Μέι: Η αντίδρασή της όταν ο Τζόνσον απώλεσε την πλειοψηφία (Photo) - Media

 

H Τερέζα Μέι προειδοποιούσε για τους κινδύνους του Brexit πριν το δημοψήφισμα

Πριν το δημοψήφισμα και όσο ήταν ακόμα υπουργός Εσωτερικών, η Τερέζα Μέι είχε προειδοποιήσει για τους οικονομικούς κινδύνους που θα επέφερε ένα ενδεχόμενο Brexit.

Η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, μιλώντας στην τράπεζα Goldman Sachs, είχε τονίσει πως «τα οικονομικά επιχειρήματα υπέρ της παραμονής μας στην Ε.Ε είναι ξεκάθαρα».

Συνέχισε εξηγώντας το επιχείρημα της «Ο βασικός λόγος που οι εταιρείες επιλέγουν να επενδύσουν στη Βρετανία είναι το ότι είμαστε μέρος της Ε.Ε. Αν παύαμε να είμαστε μέλη, θα υπήρχαν πολλές εταιρείες που θα προτιμούσαν να διατηρήσουν παρουσία στην κεντρική Ευρώπη παρά στην ανεξάρτητη Βρετανία.

Η Τερέζα Μέι δήλωσε επίσης πως θα ήθελε οι τραπεζίτες να αναλάβουν μεγαλύτερο ρόλο στην διακυβέρνηση της Ε.Ε ενώ επεσήμανε πως «Ελπίζω οι ψηφοφόροι μας να ψηφίσουν με γνώμονα το μέλλον και όχι το παρόν». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01