search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Σκληρή ρατσιστική επίθεση: Τον χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι επειδή «μίλαγε Ισπανικά» (Video)

26.10.2016 07:38
Σκληρή ρατσιστική επίθεση: Τον χτύπησε με ξύλο στο κεφάλι επειδή «μίλαγε Ισπανικά» (Video) - Media

 

Καταδικάστηκε ένας 31χρονος Βρετανός για την απρόκλητη επίθεση σε έναν Ισπανό στο Bournemouth στις νότιες ακτές της Αγγλίας.

Ο 37χρονος Daniel Way επιτέθηκε μανιασμένα στον Tomás Gil, έναν 27χρονο Ισπανό από τη Βαλένθια που ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία για τέσσερα χρόνια.

Ο Way, όπως δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας που «συνέλαβαν» το περιστατικό, ξεριζώνει ένα ξύλο από τον τοίχο και ορμάει μανιασμένα στον Gil, φωνάζοντας του «παλιό Ισπανέ, μίλα αγγλικά». Με το που τον φτάνει, τον χτυπάει δυνατά στο κεφάλι και ο Gil πέφτει στο έδαφος. Η κοπέλα του μαζί με τους υπόλοιπους περαστικούς σπεύδουν, αρχικά για να προστατεύσουν τον πεσμένο άνδρα από επόμενα χτυπήματα και στη συνέχεια για να ανταποδώσουν στον Way, o οποίος προσπαθεί να διαφύγει.

Ο Way καταδικάστηκε σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή, σε 150 ώρες κοινωνικής εργασίας και πρέπει να πληρώσει 900 ευρώ αποζημίωση στο θύμα του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29