search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Ο Σάκης Ρουβάς σε σχολείο στη Μόσχα (Photos – Video)

26.10.2016 08:33
Face App: Δείτε πώς θα ήταν διάσημοι Έλληνες αν «άλλαζαν φύλο» - Media

Ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στη Μόσχα στα πλαίσια προώθησης του ελληνορσικού έτους φιλίας. Αυτή τη φορά ο Έλληνας καλλιτέχνης επισκέφθηκε ένα ρωσικό σχολείο ένα ρωσικό σχολείο στη Μόσχα που προάγει την ελληνική γλώσσα, την ελληνική παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό

Ο τραγουδιστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με Ρώσους μαθητές, που τον υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό θέλοντας να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο. Φυσικά, ο Σάκης Ρουβάς δεν τους χάλασε χατίρι.

Ο Ελληνας σταρ τούς μίλησε για την Ελλάδα, τις ελληνικές αξίες και την ελληνική παιδεία, έπαιξαν αρμόνιο και τραγούδησαν όλοι μαζί ελληνικά τραγούδια, ενώ έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία μαζί του οι Ρώσοι μαθητές και δάσκαλοι.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς μπήκε στην αίθουσα διδασκαλίας, οι μαθητές σηκώθηκαν και τον χειροκρότησαν, ενώ από την πλευρά του ο Ελληνας καλλιτέχνης τους πλησίασε και τους χαιρέτησε όλους.

«Καλημέρα σε όλους από τη Μόσχα και τις μαθήτριες και τους μαθητές ενός ρωσικού σχολείου που διδάσκει την Ελληνική Γλώσσα και Παιδεία», έγραψε στην ανάρτησή του με το βίντεο από το σχολείο, συμπληρώνοντας με hustag πως είναι περήφανος που είναι Έλληνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15