search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:07
MENU CLOSE

Τρομακτική εμπειρία σε «Στοιχειωμένο Σπίτι» – Τα απίστευτα βασανιστήρια που πέρασε η κοπέλα (Σκληρές Εικόνες – Video)

26.10.2016 09:31
Τρομακτική εμπειρία σε «Στοιχειωμένο Σπίτι» - Τα απίστευτα βασανιστήρια που πέρασε η κοπέλα (Σκληρές Εικόνες - Video)  - Media

Τελικά στην χειρότερη εμπειρία της ζωής της μετατράπηκε η επίσκεψη σε ένα από τα πιο τρομακτικά «Στοιχειωμένα Σπίτια» στον κόσμο για την Άμι Μίλιγκαν. Μάλιστα η κοπέλα έφτασε στο σημείο να φοβάται πως θα πεθάνει τονίζοντας πως η εμπειρία της στο McKamey Manor στο Σαν Ντιέγκο ήταν τραυματική. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως το σπίτι αυτό έχει μια τεράστια λίστα αναμονής για να εισέλθει κάποιος στον χώρο του και να υποβληθεί σε… βασανίστρια, με τον ιδιοκτήτη του «θεματικού πάρκου» να ελέγχει ενδελεχώς όλα τα άτομα που κάνουν αίτηση για να μπουν στο σπίτι.   

Η Άμι, θέλοντας να έχει αποδείξεις για ο,τι συνέβη μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» ζήτησε να τραβήξουν βίντεο από την επίσκεψή της στον χώρο. Στο βίντεο φαίνεται να την πετούν κάτω, να την χαστουκίζουν, να της τραβάνε τα μαλλιά.Το βίντεο έχει υποστεί επεξεργασία και κατά τη διάρκεια εμφανίζονται υπότιτλοι όπως «δεν μπορώ να σας δείξω τι γίνεται». Η Άμι δήλωσε πως έγινε επεξεργασία στο βίντεο ώστε να κόψουν τις πολύ σκληρές εικόνες από τα όσα έζησε, αποκαλύπτοντας πως την έδεσαν πάνω σε μια σανίδα  και βουτούσαν το κεφάλι της σε νερό μέχρι να τους ικετέψει να σταματήσουν.

Η εμπειρία της, όπως αναφέρει, της άφησε σωματικά και ψυχικά τραύματα: «κλαίω με το παραμικρό. Όταν ακούω για το McKamey Manor τρομοκρατούμαι. Τους δείχνεις εμπιστοσύνη και τη διαλύουν με εικονικό πνιγμό και χαστούκια» λέει.

Η κοπέλα αν και αποφάσισε να στραφεί στις αρχές και να εκφράσει τις ανησυχίες της για το McKamey Manor, δεν  υπέβαλε αναφορά. Ο ιδρυτής επιμένει ότι οι συμμετέχοντες γνωρίζουν καλά σε τι πρόκειται να υποβληθούν, αλλά αρνήθηκε ότι υποβάλλονται σε εικονικό πνιγμό. Επισήμανε ότι πολλοί άνθρωποι νιώθουν ότι πνίγονται κατά τη διάρκεια της τρομακτικής εμπειρίας.

«Είναι ψυχολογικό αυτό που συμβαίνει. Είναι πάντα ασφαλείς», σημείωσε ο ιδιοκτητης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:06