search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:21
MENU CLOSE

Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την πυρκαγιά στη Σάμο

26.10.2016 09:54
Εικόνες βιβλικής καταστροφής από την πυρκαγιά στη Σάμο - Media

 

Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η μεγάλη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή του Μέγα Γιαλού, με 3.700 στρέμματα καμμένης γης πολύ περισσότερα δηλαδή από εκείνα που είχαν καεί στη φωτιά του Ιουλίου.

Το μεγαλύτερο πλήγμα δέχθηκαν οι περιοχές «Νήτες» και «Κουκουφά» όπου έχουν καεί σχεδόν ολοσχερώς μέχρι ψηλά στην κορυφή των βουνών. Στο σημείο βρίσκονται ακόμα δύο οχήματα της πυροσβεστικής και μία υδροφόρα του Δήμου για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Το μόνο ευχάριστο είναι πως από την πυρκαγιά δεν κάηκαν σπίτια στην περιοχή και έγιναν μόνο ζημιές στις αυλές και τους περιβάλλοντες χώρους.

Για την εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς διενεργείτε προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Ερμούπολης.

Στο σημείο της πυρκαγιάς θα παραμείνουν επί δύο εικοσιτετράωρα ισχυρές Πυροσβεστικές δυνάμεις για να εξαλειφθεί η περίπτωση της αναζωπύρωσης.

 

Πηγή: cyclades24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17