search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:36
MENU CLOSE

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ για τοποθέτηση αλλοδαπού διοικητή στην ΥΠΑ: Τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας

26.10.2016 12:41
Καταγγελία ΠΑΣΟΚ για τοποθέτηση αλλοδαπού διοικητή στην ΥΠΑ: Τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας - Media
 
Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης και των Θεσμών για το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί ξένος υπήκοος στη θέση του διοικητή της ΥΠΑ, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος τομεάρχης του κόμματος, Γιάννης Μανιάτης ανέφερε ότι «η τρόικα και η κυβέρνηση συζητούν το θέμα να μην είναι Έλληνας υπήκοος ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). Με δική μας παρέμβαση στον τελευταίο νόμο για την ΥΠΑ προστέθηκε η συγκεκριμένη πρόβλεψη που έλειπε από το κείμενο που κατέθεσε ο υπουργός κ. Σπίρτζης για ψήφιση».
 
Ο κ. Μανιάτης τόνισε ότι «ο διοικητής της ΥΠΑ συνδέεται άμεσα με όλες τις αμυντικές δράσεις παραβιάσεων και παραβάσεων εναέριων εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων από γείτονες και συνεργάζεται στενά για τα θέματα αυτά με το υπουργείο Άμυνας» και προειδοποίησε την κυβέρνηση «ότι θα ήταν αδιανόητο να δεχθεί έστω και συζήτηση για το αν θα είναι Έλληνας υπήκοος ο υψηλόβαθμος αυτός κρατικός αξιωματούχος. Σε άλλη περίπτωση θα μας βρει σκληρά απέναντί της».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:34