search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:44
MENU CLOSE

Σοκαρισμένος ο Μουρίνιο – Συγκλονίζει με επιστολή του

26.10.2016 18:37
Σοκαρισμένος ο Μουρίνιο - Συγκλονίζει με επιστολή του - Media

 

Μεγάλη ενέργεια του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος απέδειξε πως είναι τεράστιος άνθρωπος. Ο Special One έστειλε επιστολή στην οικογένεια 32χρονου οπαδού της Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε εργοτάξιο πριν λίγες εβδομάδες.

Ενα φορτηγό ανατράπηκε και σκότωσε τον πατέρα τεσσάρων παιδιών. Ο 32χρονος ήταν θερμός υποστηρικτής της Μάντσεστερ και είχε ονομάσει τα μεγαλύτερα παιδιά του Harvey Rio και Trafford.

Ο Μουρίνιο σοκαρίστηκε στην είδηση του θανάτου και αποφάσισε να γράψει μια επιστροφή στη γυναίκα του άτυχου νεαρού. «Έχω ενημερωθεί και είμαι βαθιά λυπημένος όταν άκουσα, ότι ο σύζυγός σας Ντέιβιντ απεβίωσε πρόσφατα σε τραγικές συνθήκες. Εκ μέρους του προσωπικού και των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι μαζί σας σε αυτές τις στιγμές θλίψης». Ο πατέρας του Ντέιβιντ παραδέχθηκε πως η επιστολή του Μουρίνιο ήταν μια μεγάλη έκπληξη. «Ο Ντέιβιντ ήταν τρελός με τη Γιουνάιτεντ και ήταν πράγματι κάτι πολύ ωραίο αυτό που έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η επιστολή είναι υπογεγραμμένη από τον Μουρίνιο και όλα τα παιδιά» είπε. 

Πηγή: Gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40