search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:20
MENU CLOSE

Ζήτησε διαζύγιο όταν είδε τη σύζυγό του χωρίς make up – Την κατηγορεί για εξαπάτηση

27.10.2016 05:50
Κοιμάσαι με μέικ απ; - Δες τι συμβαίνει στο πρόσωπό σου κάθε φορά που κάνεις αυτό το λάθος! - Media

 

Ένας άντρας από τα Αραβικά Εμιράτα ζήτησε διαζύγιο από τη νεαρή γυναίκα του λίγες μόνο ημέρες μετά τον γάμο τους, όταν την είδε χωρίς make up.

Η είδηση δημοσιεύτηκε από τον ψυχολόγο Abdul Aziz Asaf, ο οποίος υποστηρίζει ότι η 28χρονη γυναίκα τον επισκέφθηκε, έπειτα από την ψυχολογική πίεση, που της προκάλεσε το απρόσμενο αυτό διαζύγιο.

Ο Asaf δεν αποκάλυψε την ταυτότητα της γυναίκας, αλλά ανέφερε ότι ήταν αρραβωνιασμένη με έναν 30χρονο για 6 μήνες, ο οποίος την πρώτη φορά που την είδε χωρίς make up δεν την αναγνώρισε! Μάλιστα, την κατηγόρησε ότι τον εξαπάτησε, γιατί τελικά δεν ήταν τόσο όμορφη όσο πριν τον γάμο. 

Η γυναίκα φαίνεται να σκόπευε να ενημερώσει τον άντρα της ότι είχε υποβληθεί σε ορισμένες αισθητικές επεμβάσεις πριν τον γάμο κι ότι συνεχώς φορούσε ψεύτικες βλεφαρίδες, ωστόσο δεν πρόλαβε, καθώς σε μία εκδρομή τους σε παραλία το νερό «έβγαλε» το make up της. 

Πηγή: metro.co.uk

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:19