search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:00
MENU CLOSE

Μίχαλος: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές

27.10.2016 08:21
Μίχαλος: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές - Media

 

 

Την ανάγκη αναστροφής του κλίματος στην πραγματική οικονομία και της επιστροφής της χώρας σε αναπτυξιακή πορεία αναδεικνύει με συνέντευξη που παραχώρησε και δημοσιεύεται σήμερα, στην εφημερίδα «Finance & Markets Voice», ο πρόεδρος της ΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κων/νος Μίχαλος.

Όπως επισημαίνεται, στο εισαγωγικό σημείωμα της συνέντευξης, ο κ. Μίχαλος τηρεί σαφείς αποστάσεις από τη στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας για πρόκληση πολιτικών εξελίξεων και πρόωρων εκλογών, χαρακτηρίζοντάς τις ως «καταστροφικές» και προκρίνει την ανάγκη για εθνική συνεννόηση.

Χαρακτηριστικά, σε ερώτηση εάν συμφωνεί, ως εκπρόσωπος των παραγωγικών φορέων, με το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εκλογών, κατά το αίτημα της ΝΔ, ο κ.Μίχαλος απαντά: «Σε καμία περίπτωση. Διότι αυτό θα ήταν καταστροφικό για την ελληνική οικονομία και τη χώρα στο σύνολό της. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται σήμερα η αγορά είναι άλλη μια εκλογική διαδικασία, η οποία, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση και ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλες εκλογές, στις οποίες θα εφαρμοστεί πλήρως το αναλογικό σύστημα. Κατά την άποψή μου αυτό θα προκαλέσει ολοκληρωτικό χάος στη χώρα».

Όπως σημειώνει ο κ.Μίχαλος, «αυτό που χρειαζόμαστε είναι σοβαρότητα, συνεργασία και αλληλεγγύη σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στο πολιτικό επίπεδο, έτσι ώστε να περάσουμε ένα μήνυμα ενότητας και ενιαία στάση προς τους Θεσμούς και τους Ευρωπαίους εταίρους, ώστε να πάρουμε αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε, για να επιστρέψουμε στον δρόμο της ανάπτυξης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:59