search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:21
MENU CLOSE

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πτωτικά ξεκίνησε η συνεδρίαση

27.10.2016 09:30
Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Πτωτικά ξεκίνησε η συνεδρίαση  - Media

   

Πτώση σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα κατά την έναρξη της συνεδρίασης, με την υποχώρηση των μετοχών εμπορευμάτων να ασκεί πιέσεις στην αγορά, ενώ η ενίσχυση των χρηματοοικονομικών μετοχών από τα καλύτερα των αναμενόμενων αποτελέσματα της Deutsche Bank και της Barclays αποδείχθηκε βραχύβια.

Στις 10:09 ώρα Ελλάδας, ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε πτώση κατά 0,5%, με τον υποδείκτη πρώτων υλών STOXX Basic Resources να υποχωρεί κατά 1,3%. Ο δείκτης STOXX σημειώνει από τις αρχές του έτους πτώση κατά 7%.

Η Deutsche Bank σημείωσε άνοδο κατά 1% καθώς ανακοίνωσε απρόσμενα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο, χάρη στις αυξημένες συναλλαγές ομολόγων, ενώ οι προβλέψεις της για δικαστικές υποθέσεις αυξήθηκαν στα 5,9 δισεκ. ευρώ από τα 5,5 δισεκ. ευρώ.

Η Barclays και η δεύτερη μεγαλύτερη ισπανική τράπεζα BBVA ανακοίνωσαν υψηλότερα των αναμενόμενων τριμηνιαία κέρδη, οδηγώντας τις μετοχές τους νωρίτερα σε άνοδο κατά 0,1% και 0,7% αντίστοιχα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:13