search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Το Twitter περικόπτει το 9% του προσωπικού του

27.10.2016 12:29
Με προβλήματα λειτουργεί το Twitter (Photo) - Media
 
Περίπου 350 υπαλλήλους του αναμένεται να απολύσει το Twitter, καθώς η εταιρεία συνεχίζει να μην είναι κερδοφόρα και φήμες για πιθανή εξαγορά της από κάποιον μεγαλύτερο «παίκτη» δεν αποδείχθηκαν ακριβείς.
 
Ενημερώνοντας τους μετόχους του, το Twitter εξήγησε ότι προχωρά σε αυτή τη μείωση του προσωπικού του (κατά περίπου 9%), καθώς «αυτή η αναδιοργάνωση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να χρηματοδοτούμε τις κύριες προτεραιότητές μας, εξαφανίζοντας τις επενδύσεις σε μη βασικούς τομείς και επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη αποδοτικότητα».
 
Σημειώνεται ότι φήμες ήθελαν την Disney, την Google και την Salesforce να εξετάζουν το ενδεχόμενο εξαγοράς του Twitter, ωστόσο οι φήμες αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Μάλιστα, ο CEO της Salesforce, Μαρκ Μπένιοφ δήλωσε ότι «δεν ταίριαζε με εμάς».
 
Αναλυτές εκτιμούν ότι η εταιρεία θα πρέπει να αυστηροποιήσει τους κανόνες χρήσης του Twitter, αν επιθυμεί να γίνει πιο θελκτική σε επενδυτές και να επιτύχει μεγαλύτερη κερδοφορία, σημειώνοντας ότι τα συχνά επεισόδια κακομεταχείρισης ή προσβολών έχουν διώξει μέρος των χρηστών και έχουν αποτρέψει την αύξηση τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:51