search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:02
MENU CLOSE

Λουκέτο στο Vine βάζει το Twitter

27.10.2016 16:54
Λουκέτο στο Vine βάζει το Twitter - Media
 
Και οι περικοπές στο Twitter συνεχίζονται. Μετά την ανακοίνωση για περίπου 350 απολύσεις, το Twitter έκανε γνωστό ότι θα κλείσει και το Vine, τη δημοφιλή πλατφόρμα ανάρτησης βίντεο μικρής διάρκειας, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων του.
 
Το Twitter είναι αποκτήσει το Vine το 2012, πριν καν η υπηρεσία αρχίσει να λειτουργεί, επιδιώκοντας να αξιοποιήσει τα βίντεο -πολλά από τα οποία ήταν υψηλής αισθητικής και ποιότητας- που οι χρήστες τους θα ανέβαζαν.
 
Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα το Vine δυσκολευόταν: περίπου 5.000 από τους κορυφαίους του λογαριασμούς είτε είχαν σβηστεί είτε ήταν ανενεργοί από τις αρχές του 2016, με τους χρήστες να μετακομίζουν σε άλλες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook ή το Instagram.
 
To Twitter, πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην εφαρμογή ή στα ήδη ανεβασμένα βίντεο: «Νομίζουμε ότι είναι σημαντικό να μπορεί κάποιος να δει όλα τα υπέροχα βίντεο που έχουν δημιουργηθεί», σημείωσε η εταιρεία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:01