search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:18
MENU CLOSE

Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός – Έμεινε στο μηδέν με τον Ηρακλή για το κύπελλο

27.10.2016 18:44
Τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη ο Παναθηναϊκός - Έμεινε στο μηδέν με τον Ηρακλή για το κύπελλο - Media

 

Το δις εξαμαρτείν… Στη Βέροια, ο Παναθηναϊκός δεν τα έβαλε και το πλήρωσε. Με τον Ηρακλή πάλι έχασε ευκαιρίες με το τσουβάλι και δεν νίκησε (0-0)! Απογοήτευσαν οι «ρεζέρβες», ντεμπούτο ο νεαρός Μίγγος.

Φανέλα βασικού στον 18χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων, Θοδωρή Μίγγο, έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι εξαιτίας των αρκετών προβλημάτων στην μεσαία γραμμή αλλά και στο πλαίσιο της ανταμοιβής του μικρού για την πολύ καλή του εικόνα στην U-20. Σε ένα σύστημα 4-1-2-3 ο Βλαχοδήμος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Χουχούμης αριστερό μπακ, Κουλιμπαλί δεξί και ο Ιβανόφ με τον Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας. Ρέις σε ρόλο «σύρτη» μπροστά από το κέντρο της άμυνας. Βιγιαφάνιες και Μίγγος οι εσωτερικοί μέσοι. Δεξί εξτρέμ ο Ιμπάρμπο, αριστερό ο Εμποκού και στην κορυφή ο Ρινάλντι.

Από την άλλη ο Γιάννης Αμανατίδης ξεκίνησε με τον Περνίς στα δοκάρια. Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Ρούσσος και Βοσνακίδης στα μετόπισθεν, Ιντζόγλου και Αγγελόπουλος τα αμυντικά χαφ. Λάμπρου, Πασάς και Κούρος πίσω από τον Λουκίνα.

Το πάθημα από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Βέροια δεν έγινε μάθημα και ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πετάει τις ευκαιρίες που δημιουργεί και στο αποψινό παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Λεωφόρο για το Κύπελλο! Φυσικά η εικόνα δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακή, καθώς οι «πράσινοι» ούτε τόσο καλή απόδοση είχαν, ούτε «έφτιαξαν» τόσες πολλές φάσεις. Παρόλα αυτά στις 3-4 καλές στιγμές που βρήκαν κυρίως χάρη στα κέφια του Βιγιαφάνιες και την κινητικότητα του Ιμπάρμπο, η μπάλα δεν κατέληξε στο πλεκτό.

Τρεις φορές ο Ρινάλντι (18′, 23′, 42′) και μία ο Εμποκού(19′) δεν «τελείωσαν» σωστά τις φάσεις από πολύ καλές θέσεις και έδωσαν την ευκαιρία στον Ηρακλή να παραμείνει «ζωντανός» στο ματς. Ένας «Γηραιός» που δεν περίμενε στο μισό γήπεδο αλλά προσπάθησε και κράτησε μπάλα, κυρίως στο πρώτο ημίωρο…

Βλέποντας την ομάδα του να έχει κατοχή, να φτιάχνει φάσεις αλλά να μην μπορεί να σκοράρει, ο Στραματσόνι έριξε στο ματς τόσο τον Λέτο όσο και τους Λουντ, Μπεργκ γυρίζοντας το σύστημα σε 4-4-2. Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε στο χορτάρι αλλά είχε την ίδια δυστοκία με το πρώτο ημίχρονο. Ξανά ο Ρινάλντι, δύο κεφαλιές από Ιβανόφ-Κουτρουμπή, ο Ιμπάρμπο αλλά και ο Βιγιαφάνιες πέταξαν στα σκουπίδια τις ευκαιρίες για άνοιγμα του σκορ και όσο περνούσε η ώρα οι «πράσινοι» έφταναν κοντά στον τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη!

Από το 70′ και μετά, μάλιστα, το «τριφύλλι» δεν βρήκε ούτε μία φάση, με εξαίρεση μία προσπάθεια του Κουτρουμπή, με τους παίκτες του Αμανατίδη να κρατούν μέχρι το τέλος το 0-0 και να παίρνουν έναν σημαντικό βαθμό για την συνέχεια του Κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη και η γιούχα στην Λεωφόρο ήταν πέρα για πέρα λογική…

Πηγή: Gazzetta 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:18