search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Φρίκη: Επιβάτης έκαψε ζωντανό οδηγό λεωφορείου! (Video)

28.10.2016 06:01
Φρίκη: Επιβάτης έκαψε ζωντανό οδηγό λεωφορείου! (Video) - Media
 
Φρικιαστικό περιστατικό συνέβη στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν επιβάτης λεωφορείου περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον οδηγό του οχήματος και του έβαλε φωτιά, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων επιβατών.
 
Σύμφωνα με τον συγκλονισμένο από το περιστατικό αρχηγό της αστυνομίας της πόλης, ο άτυχος 29χρονος οδηγός δεν είχε καμία ελπίδα διαφυγής ή διάσωσης της ζωής του, ενώ χαρακτήρισε μεγάλη τύχη που οι επιβάτες του λεωφορείου δεν κινδύνευσαν και που το όχημα δεν εξερράγη.
 
Έντεκα από τους επιβαίνοντες στο λεωφορείο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, καθώς εισέπνευσαν καπνό, ενώ ο δολοφόνος συνελήφθη. Αυτό που εντυπωσιάζει τις Αρχές είναι ότι η φρικιαστική πράξη δεν μοιάζει να έχει κάποιο κίνητρο, καθώς ο δράστης, παρά το γεγονός ότι δεν αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του, δεν έχει εξηγήσει τους λόγους της πράξης του! 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:35