search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52
MENU CLOSE

Ο… Ράμπο υπάρχει, φορά φτερά Ινδιάνων και αφόπλισε οπλοφόρο σε τραίνο! (Video)

28.10.2016 07:34
Ο… Ράμπο υπάρχει, φορά φτερά Ινδιάνων και αφόπλισε οπλοφόρο σε τραίνο! (Video) - Media
 
Όταν η ζωή είναι πιο παράξενη από τη φαντασία: ένας άνδρας με το όνομα Ράμπο κατάφερε να αφοπλίσει οπλοφόρο σε τραίνο, ο οποίος πυροβολούσε και απειλούσε τους άλλους επιβάτες!
Ο… αληθινός Ράμπο, ονομάζεται Ράμπο Ρίτσαρντσον, ζει στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και το βράδυ της περασμένης Τετάρτης κατάφερε να αφοπλίσει έναν άνδρα ο οποίος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε μέσα σε τραίνο, μετά από καυγά με άλλο επιβάτη.
 
Ο Ράμπο μπήκε στη μέση του καυγά, αφόπλισε τον οπλοφόρο και τον ακινητοποίησε μέχρις ότου παρέμβει η αστυνομία. Μετά το περιστατικό, δήλωσε ότι έδρασε «όπως πρέπει να αντιδρούν οι άνθρωποι» σε παρόμοιες καταστάσεις.
 

«Προσπάθησα να γίνω παράδειγμα για τους άλλους, να επαναφέρω τα πράγματα όπως ήταν τον καιρό των Ινδιάνων. Να βοηθώ την κοινότητα και όχι να είμαι απλός παρατηρητής», είπε ο Ρίτσαρντσον, ο οποίος φορά τα φτερά αρχηγού ινδιάνικής φυλής.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:52