search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:19
MENU CLOSE

Σύγχρονο …Κωσταλέξι – Αλυσόδεσε την κόρη της σε πάρκινγκ επειδή έκανε κοπάνα (Photos)

28.10.2016 18:16
Τροχαία: Έξι συλλήψεις για παράνομους παρκαδόρους σε νυχτερινά καταστήματα - Media

 

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί όταν ειδοποιήθηκαν για ένα ανήλικο κορίτσι το οποίο ήταν αλυσοδεμένο σε κολόνα υπαίθριου χώρου στάθμευσης.

Μαλαισιανοί αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο είδαν το  οχτάχρονο κορίτσι να προσπαθεί να ψελλίσει τον λόγο για τον οποίο η μητέρα του το είχε τιμωρήσει, έχοντας βάλει το χέρι στο στόμα από αμηχανία.

Η 8χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα της την είχε αλυσοδέσει γιατί δεν συμπεριφερόταν σωστά και πως θα επέστρεφε σε λίγα λεπτά.

Μετά 10 λεπτά στο σημείο εμφανίστηκε στο πάρκινγκ η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι επέβαλε αυτή την τιμωρία στην κόρη της επειδή συχνά έκανε κοπάνα από το σχολείο.

Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα από όπου αποχώρησαν λίγο αργότερα με μια προφορική παρατήρηση προς τη μητέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00