search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Καμμένος: Ψυχή της ΝΔ ο Πολύδωρας – Να το ξανασκεφτεί ο κ. Μητσοτάκης

30.10.2016 14:10
Καμμένος: Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ πολεμοχαρής, επενδύουμε στην ειρήνη και όχι στον πόλεμο - Media

 

«Δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο το να αρνηθεί η Νέα Δημοκρατία την ψυχή του Καραμανλή, που είναι ο Βύρων Πολύδωρας, που ξεκίνησε από το 1974, από το ιδρυτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, γιατί έχουν επικρατήσει στη Νέα Δημοκρατία εκείνοι που ο Καραμανλής κατονόμαζε ως άκρα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε ερώτηση δημοσιογράφου στο Σιδηρόκαστρο για τον Βύρωνα Πολύδωρα και το ΕΣΡ.

«Ελπίζω ο κ. Μητσοτάκης να το σκεφθεί ξανά μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι και να δει ότι άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της παράταξης, από την ίδρυσή της, δεν μπορεί να έχουν μια τέτοια αντιμετώπιση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος καταλήγοντας: «Αν έχουν τέτοια αντιμετώπιση άνθρωποι σαν τον Βύρωνα Πολύδωρα φανταζόμαστε τι αντιμετώπιση θα έχουν οι πολίτες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02