search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:33
MENU CLOSE

Μικροί μαθητές ανέβασαν τον «Σημαδεμένο» θεατρικό στο σχολείο τους– Απίστευτες σκηνές γέλιου και σάτιρας (Video)

30.10.2016 15:32
Μικροί μαθητές ανέβασαν τον «Σημαδεμένο» θεατρικό στο σχολείο τους– Απίστευτες σκηνές γέλιου και σάτιρας (Video) - Media

 

Στη θέση του Αλ Πατσίνο ένας εκπληκτικός μικρούλης που σε κάνει να κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια, ενώ΄στο τεράστιο δρύινο τραπέζι του Σημαδεμένου, η κοκαΐνη έχει δώσει τη θέση της στα… ποπ κορν!

Η ταινία «Ο Σημαδεμένος» του εκπληκτικού Μπράιν ντε Πάλμα, περιγράφει την ιστορία ενός Κουβανού εξόριστου, που φτάνει στο Μαϊάμι και αρχίζει να κατακτά τον κόσμο της νύχτας και να ηγείται στον κόσμο του εμπορίου των ναρκωτικών.

Την ταινία αποφάσισαν να ανεβάσουν σε θεατρικό για τη σχολική τους γιορτή μαθητές στις ΗΠΑ και κυριολεκτικά τα «έσπασαν». Φυσικά οι σκηνές βίας έχουν αντικατασταθεί με σκηνές που προκαλούν γέλιο. Το ίδιο και τα ναρκωτικά. Η κοκαΐνη έχει δώσει τη θέση της στα… ποπ κόρν. Ο πρωταγωνιστής δε, μέσα σε ένα κοστούμι που «πλέει» επάνω του, δίνει μια απίστευτη ερμηνεία.  

Η τελευταία σκηνή στο θεατρικό 

Η τελευταία σκηνή στην ταινία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:24