search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:42
MENU CLOSE

ΑΝΕΛ σε Θεοδωράκη: Άλλος υπηρέτησε το πιο φαύλο και πολιτικο-οικονομικό σύστημα της μεταπολίτευσης

30.10.2016 18:16
ΑΝΕΛ: Ο Μητσοτάκης θα είναι ο υπηρέτης και εντολοδόχος των παράλογων απαιτήσεων του ΔΝΤ - Media

 

Την αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων προκάλεσαν αναφορές του Σταύρου Θεοδωράκη στον Πάνο Κάμμενο, στο Twitter, με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης για Πολύδωρα στην προεδρία του ΕΣΡ.   

Στο «τιτίβισμα» του επικεφαλής του Ποταμιού («Όταν ξεκινάς με Καμμένο είναι λογικό να τελειώνεις με Πολύδωρα. Η ελπίδα…το ‘βαλε στα πόδια») οι ΑΝΕΛ εξέδωσαν μια σκληρή ανακοίνωση.

«Αν κάποιος υπηρέτησε το πιο φαύλο και αναξιοκρατικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα της μεταπολίτευσης σε όλη του την έκταση, εκείνο των Σημίτη – Τσουκάτου – Παπαντωνίου και με όλη τη σημασία της λέξης “υπηρετώ”, δηλαδή ως ένας μπάτλερ, πλην όμως αδρότατα αμειβόμενος στην τότε κρατική τηλεόραση, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Μόνο που ο ίδιος κάνει πως δεν θυμάται. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να του το θυμίζουμε. Κατά τα άλλα, οι επαναλαμβανόμενες αναφορές του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο είναι ανάξιες σχολιασμού», αναφέρουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38