search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Χρυσόγονος: Το ΕΣΡ είναι σαν το Μετρό της Θεσσαλονίκης

31.10.2016 08:22
Χρυσόγονος: Η υπόθεση Λοΐζου δείχνει τον ερασιτεχνισμό του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Να αλλάξει την επιλογή της για Πρόεδρο του ΕΣΡ, προτείνει στην κυβέρνηση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο κ.Χρυσόγονος είπε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσε να βρεθεί κάποιος άλλος από τον Βύρωνα Πολύδωρα. Δεν τον έχει παντρευτεί η κυβέρνηση. Ο Πολύδωρας είναι μια πρόταση που θα μπορούσε να αλλάξει, μπορεί να προτείνει και άλλο πρόσωπο». Επιπλέον ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του κ. Πολύδωρα στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής.

«Η χθεσινή εμφάνιση του στην ΕΡΤ δεν ήταν και η επιτυχέστερη, κάθε άλλο, δεν βοήθησε ο ίδιος την υποψηφιότητά του», είπε. 

Ο κ. Χρυσόγονος είπε ακόμα ότι: «Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να επιταχύνει το ΣτΕ την έκδοση της απόφασης, και στη συνέχεια οι πολιτικές δυνάμεις να καταλήξουν σε απόφαση. Όλα τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν με τρόπο συναινετικό. Έχουμε φτάσει στο ‘‘ως εδώ και μη παρέκει’’ με το ΕΣΡ, είναι σαν το Μετρό της Θεσσαλονίκης», είπε  χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11