search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:31
MENU CLOSE

Πολύδωρας: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου

31.10.2016 09:31
Πολύδωρας: Δεν αποσύρω την υποψηφιότητά μου - Media

 

 

Μισή ώρα κράτησε το ραντεβού του Νίκου Βούτση με τον προτεινόμενο από την κυβέρνηση για την προεδρία του ΕΣΡ Βύρωνα Πολύδωρα στο γραφείο του πρόεδρου της Βουλής, συνάντηση που επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα προσέλθει το απόγευμα στην Διάσκεψη των Προέδρων προτείνοντας τον Βύρωνα Πολύδωρα για τη θέση του επικεφαλής του ΕΣΡ. 

“Προχωράμε όπως είχαμε συνεννοηθεί. Θα τιμήσω την τιμή που μου έκαναν. Δεν αποσύρθηκα διότι δεν ετέθη θέμα», τόνισε ο Βύρων Πολύδωρας αμέσως μετά την συνάντησή που είχε με τον Νίκο Βούτση προσθέτοντας πως «δεν ήθελα να υπάρξει τίποτα το βιαστικό ή μονομερές από την πλευρά μου, που θα μπορούσε να ερμηνευθεί ή ότι φοβάμαι ή ως «κράξιμο»”. Ο Βύρων Πολύδωρας τόνισε ακόμα πως το “κράξιμο” που έχει δεχτεί τις τελευταίες ημέρες είναι αβάσιμο, ανούσιο, κακεντρεχές και “γεμάτο παραχαράξεις της ιστορίας, όπως για παράδειγμα ότι εγώ πρότεινα συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή”  και συμπλήρωσε πως “δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ είχα μιλήσει για συνεννόηση και προσπάθεια προσέλκυσης 600.000 φευγόντων από τη ΝΔ ψηφοφόρων”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27