search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Επεισόδια με πετροπόλεμο, χημικά και συλλήψεις στα Προσφυγικά – Ένας αστυνομικός τραυματίας (Photos)

31.10.2016 10:15
Νέα επεισόδια με πετροπόλεμο αντιεξουσιαστών στα προσφυγικά - Ένταση στη δίκη της ΧΑ - Media

Έντονα επεισόδια στην περιοχή των Προσφυγικών, η οποία βρίσκεται δίπλα στο Εφετείο όπου διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Κάτοικοι και αλληλέγγυοι είχαν κάνει κάλεσμα για περιφρούρηση των Προσφυγικών, που ανήκουν πλέον στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Αττικής, όμως στο σημείο δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε διαδηλωτές και ΜΑΤ, με καταγγελίες να κάνουν λόγο ότι στα επεισόδια υπήρξε και εμπλοκή οπαδών της Χρυσής Αυγής.

Η αρχή έγινε όταν κουκουλοφόροι, που βρισκόντουσαν διασκορπισμένοι στις ταράτσες των Προσφυγικών πέταξαν πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρισκόταν στην οδό Δέγλερη.


Για περίπου μισή ώρα επικράτησε ένταση στο σημείο, με τους νεαρούς να επιδίδονται σε πετροπόλεμο και τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου- λάμψης.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε 11 προσαγωγές και δύο συλλήψεις νεαρών αντιεξουσιαστών. Πρόκειται για μια 22χρονη Ελληνίδα και έναν Αμερικανό υπήκοο 28 χρονών.

Επιπλέον ένας αστυνομικός της ασφάλειας που επέβαινε σε μοτοσικλέτα τραυματίστηκε από τις πέτρες που πετούσαν οι δράστες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15