search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27
MENU CLOSE

Παππάς για το ταξίδι στη Βενεζουέλα: «Διερευνούσαμε ενδεχόμενη αγορά προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ» – Νέες αντιδράσεις από ΝΔ-Ποτάμι

31.10.2016 10:51
Παππάς στη Figaro: Θα υπάρξει συναίνεση και το ΕΣΡ θα συσταθεί - Media

 

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» με τίτλο: «Παππάς-Αρτεμίου μαζί στη Βενεζουέλα» και τις ανακοινώσεις που έχει εκδώσει για το θέμα η ΝΔ έδωσε ο υπουργός Επικρατείας, λέγοντας σε συνέντευξή του στον Real FM και τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Νομίζω ότι πρόκειται για μία προσπάθεια της ΝΔ να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αυτό το ταξίδι προφανώς και έχει γίνει, υπήρχε και άλλη συνοδεία από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει προκύψει τίποτα. Τότε, υπήρχε μία διερεύνηση αν θα μπορούσε ο τότε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί τη χώρα και διερεύνηση άλλων δυνατοτήτων σε σχέση με αγορά προϊόντων αγροτικών από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας εκείνο τον καιρό.

Καταλαβαίνει ο κόσμος ότι δεν είναι τυχαία ούτε η δημοσίευση αυτή η συγκεκριμένη, ούτε τυχαία η στοχοποίηση του προσώπου μου από την αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι, νομίζω μία αποτυχημένη προσπάθεια αλλαγής της κουβέντας. Σήμερα είναι η ημέρα διάσκεψης των προέδρων και προσπάθεια συγκρότησης ΕΣΡ και όποιος αφήνει τέτοιου τύπου υπονοούμενα καλά θα κάνει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί τρέχαν οι βουλευτές της ΝΔ πανικόβλητοι προς την έξοδο όταν η κυβέρνηση μας έφερε τη ρύθμιση που απαγορεύει τη συμμετοχή σε οποιουδήποτε τύπου εταιρείας του εξωτερικού των πολιτικών προσώπων».

ΝΔ: Ομολογία Παππά για πολύχρονη συνεργασία με Αρτεμίου
 «Ο κ. Παππάς οφείλει να πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την πραγματική σχέση του με το δικηγόρο των offshore  και των Panama Papers», τονίζει, σε νέα ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
 
Όπως επισημαίνει, ο υπουργός Επικρατείας «από εκεί που επί μία εβδομάδα δεν απαντούσε στο ερώτημα για το αν συναντήθηκε στις 10 Οκτωβρίου με τον δικηγόρο των offshore και των Panama Papers κ. Αρτεμίου, σήμερα παραδέχθηκε ότι, όχι μόνο γνωρίζονται, αλλά και ότι τον Αύγουστο του 2013 βρέθηκαν μαζί στη Βενεζουέλα του κ. Μαδούρο» για «να προετοιμάσουν ενδεχόμενη επίσκεψη του “συντρόφου” Τσίπρα στη Βενεζουέλα, προκειμένου η Ελλάδα να προμηθευτεί προϊόντα από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της Βενεζουέλας!».
 
Η ΝΔ καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, πως ο κ. Παππάς ομολόγησε, ουσιαστικά, ότι έχει πολύχρονη σχέση συνεργασίας με τον κ. Αρτεμίου.
 
Θεοδωράκης: Τι δουλειές είχε ο Παππάς σε μυστικό ταξίδι στη Βενεζουέλα;
«Είναι νομίζω σαφές ότι στη Βενεζουέλα δεν πας για διακοπές, στη Βενεζουέλα πας για δουλειές. Και θα πρέπει να μας εξηγήσει ο κ. Παππάς, τι δουλειές είχε σ’ ένα μυστικό μάλιστα ταξίδι και όταν συνοδευόταν από έναν άνθρωπο ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο κ. offshore της Κύπρου. Εμείς και στο παρελθόν έχουμε ασχοληθεί με τα ταξίδια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βενεζουέλα. Θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις, όταν μάλιστα στην Ευρώπη συζητούν ότι κατά καιρούς το καθεστώς Τσάβες, και μετά το καθεστώς Μαδούρο, ενίσχυε κόμματα που θεωρούσε φιλικά σε αυτό» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ταξίδι του κ. Παππά, με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα και τα όσα απάντησε ο υπουργός Επικρατείας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:27