search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Συγκινητική ιστορία: Βρήκε τα νανουρίσματα που είχε γράψει η γυναίκα του λίγο πριν πεθάνει στη γέννα

31.10.2016 12:19
Συγκινητική ιστορία: Βρήκε τα νανουρίσματα που είχε γράψει η γυναίκα του λίγο πριν πεθάνει στη γέννα - Media

Μια συγκινητική ιστορία από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών φέρνουν στη δημοσιότητα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.  Η 29χρονη Σάρεϊ πέθανε τον Ιούνιο κατά τη διάρκεια της γέννας του γιου της, Τζέι Τζέι.

Εβδομάδες μετά τον θάνατό της,  ο άντρας της, Τζάρεντ, ανακάλυψε νανουρίσματα τα οποία η Σάρεϊ είχε ηχογραφήσει στον υπολογιστή τους με σκοπό να τα φτιάξει μελλοντικά για τον μικρό γιο της.

Ωστόσο, ο Τζάρεντ δεν ήξερε το format στο οποίο ήταν τα αρχεία και φοβούμενος μην τα χάσει απευθύνθηκε σε χρήστες του Reddit για να τον βοηθήσουν.

«Η γυναίκα μου πέθανε πρόσφατα κατά τη διάρκεια της γέννας του μωρού μας. Δεν χρειάζεται να αναφέρω πως εδώ και δυο μήνες περνάω μια κόλαση. Έγραφε τραγούδια και μελωδίες- τίποτα επαγγελματικό- αλλά είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Μόλις εντόπισα τα αντίγραφα ασφαλείας που είχε κάνει… Θέλω μόνο να μπορώ να ακούσω ξανά τη φωνή της» έγραψε ο Τζάρεντ στο μήνυμά του στο Reddit.

Μόλις μέσα σε μερικά λεπτά εκατοντάδες άνθρωποι είχαν προσφερθεί να τον βοηθήσουν και μέσα από τη βοήθειά τους κατάφερε να ανοίξει τις ηχογραφήσεις της γυναίκας του και να τις ακούσει για πρώτη φορά μαζί με τον γιο του.

«Πάντα χαίδευε την κοιλιά τους και του έλεγε πόσο τον αγαπούσε» αναφέρει ο Τζάρεντ στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

«Με συγκίνησε η καλοσύνη και η ευγένεια ανθρώπων του δεν ήξερα. Εύχομαι να μην τη χρειαζόμουν, αλλά οι τραγωδίες μπορούν να κάνουν τον καθένα να εκφράσει την αγάπη και την αλληλεγγύη του για τους άλλους» είπε.

Τώρα ο Τζάρεντ, μαζί με τον μικρούλη Τζέι Τζέι ακούνε συχνά τα νανουρίσματα που είχε γράψει η Σάρεϊ για τον μικρό και όπως σημειώνει ο Τζάρεντ, το πρόσωπο του γιου του «φωτίζεται» όταν ακούει τη φωνή της μαμάς του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:44