search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:31
MENU CLOSE

Την άμεση συγκρότηση του ΕΣΡ ζητάει η ΠΟΕΣΥ – «Να μπει τέλος στο καθεστώς ανομίας του τηλεοπτικού τοπίου»

31.10.2016 12:46
Στην τελική ευθεία ο ανασχηματισμός - Media

 

 

Την ανάγκη άμεσης συγκρότησης του ΕΣΡ και την ολοκλήρωση της αδειοδότησης των καναλιών επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά την τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας και την επαναφορά των αρμοδιοτήτων του ΕΣΡ, η Πανελληνία Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) επισημαίνει την άμεση ανάγκη να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αδειοδότηση των καναλιών και ζητάει από τα πολιτικά κόμματα να προχωρήσουν τώρα στη συγκρότηση του Συμβουλίου για να μπει ένα τέλος στο καθεστώς ανομίας που υπήρχε τόσα χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο.
Επίσης, η ΠΟΕΣΥ καλεί την Κυβέρνηση και τους εργοδότες να σταματήσουν να ρίχνουν ο ένας στον άλλον το μπαλάκι των ευθυνών και με ξεκάθαρο τρόπο να ανταποκριθούν στις δεσμεύσεις τους για την αυτοτέλεια του ΕΤΑΠ ΜΜΕ και τη διατήρηση του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15