search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:24
MENU CLOSE

Πόσο θα πληρώνατε για μια πινακίδα αυτοκινήτου;… (Photos)

31.10.2016 14:19
Θρίλερ στο Ντουμπάι: Όμηρος η πριγκίπισσα φωνάζει «δεν θα ξαναδώ τον ήλιο» (Videos) - Media
Στο εξωτερικό μια από τις βασικές ενδείξεις πλούτου και υψηλού κοινωνικού status είναι και οι ειδικές πινακίδες αυτοκινήτων, τις οποίες οι… έχοντες και κατέχοντες πληρώνουν αδρά για να τις έχουν στα πολυτελή οχήματά τους.
 
Ωστόσο, ένας κατασκευαστής από το Ντουμπάι ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς πλήρωσε το ιλιγγιώδες ποσό των εννέα εκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει την πινακίδα με τον αριθμό 5 που πρόσφατα έβγαλε σε πλειστηριασμό η κυβέρνηση της αραβικής χώρας. Σημειώνεται ότι οι μονοψήφιες πινακίδες είναι πολύ σπάνιες στη χώρα.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει ήδη πληρώσει άλλα 6,7 εκατ. ευρώ για να διασφαλίσει την πινακίδα με τον αριθμό 9, ωστόσο υπολείπεται κατά πολύ του ποσού των 14 εκατομμυρίων δολαρίων που είχε πληρώσει επιχειρηματίας από το Άμπου Ντάμπι για μια ειδική πινακίδα, πριν από μερικά χρόνια
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21