search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Η Βουλή στέλνει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες των εργαζομένων της «Απογευματινής» για τα δάνεια της εταιρίας

01.11.2016 12:35
Η Βουλή στέλνει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες των εργαζομένων της «Απογευματινής» για τα δάνεια της εταιρίας - Media

 

Στον εισαγγελέα, με ομόφωνη απόφαση και των μελών της, θα διαβιβάσει την επιστολή – καταγγελία των εργαζομένων της εφημερίδας «Απογευματινή», ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά την νομιμότητα των δανείων που έλαβαν κόμματα και ΜΜΕ από τις Τράπεζες, Σωκράτης Φάμελος.

Όπως τόνισε ο κ. Φάμελος, η επιστολή των εργαζομένων της εφημερίδας είναι πολύ σημαντική σε σχέση με την λειτουργία και το σκοπό της Εξεταστικής, καθώς αναφέρεται σε ζητήματα που αφορούν την δανειοδότηση της εταιρίας.

Στην επιστολή καταγγέλλονται, τόσο τα δάνεια της εφημερίδας, τα οποία συνδέονται με προσωπικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών της εταιρίας, όσο και η διαδικασία πτώχευσης, η οποία απορρίφθηκε από την δικαιοσύνη ως δόλια.

Ταυτόχρονα ο κ. Φάμελος έκανε γνωστό, ότι έχει αποστείλει ήδη την επιστολή και στην ΤτΕ προκειμένου να προχωρήσει σε έλεγχο των καταγγελιών των εργαζομένων και να αποστείλει το πόρισμα της στα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41