search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:45
MENU CLOSE

«Καρφιά» Φάμελλου – Σταμάτη στην Επιτροπή της Βουλής (Video)

01.11.2016 15:04
Φάμελλος: Απαράδεκτο να συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα στήριξης όσοι «πρόλαβαν» να απολύσουν εργαζόμενους  - Media

 

Τα «μήλα» αποφάσισαν να παίξουν στην Βουλή ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, Σωκράτης Φάμελλος, και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Σταμάτης, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ.

«Μην επιφυλάσσετε σε κάθε ερώτημα την απάντηση του «μπαμπούλα» ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, μας είπαν οι τραπεζικοί ότι είναι ενήμερος στα δάνειά του. Άρα κ. Σταμάτη εμείς εξετάζουμε δάνεια, τα οποία αυτή τη στιγμή είναι ληξιπρόθεσμα, έχουν καταγγελθεί και έχει γίνει αγωγή», δήλωσε ο Σ. Φάμμελος απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ.

Την «μπάλα» πέταξε ο Δ. Σταμάτης προς τον πρόεδρο της εξεταστικής Επιτροπής, λέγοντας: «ΣΥΡΙΖΑ πόσα χρόνια είναι κ. Πρόεδρε; Για πείτε μας να το ακούσουμε αυτό. Πενταετία; Εσείς μπορεί να μην υπάρχετε στην πενταετία».

Ωστόσο, ο Σ. Φάμμελος απέκρουσε περίτεχνα το «χτύπημα» του Δ. Σταμάτη, απαντώντας: «Μπορεί να σας βολεύει στα όνειρά σας να μην υπάρχουμε, όμως θα υπάρχουμε, κύριε Σταμάτη».

«Εσείς όταν κάνετε την εκχώρηση σε βάθος πενταετίας, που στηρίζεστε; Διότι η ΝΔ έχει και μια ιστορία δεκαετιών. Εσείς σήμερα υπάρχετε, αύριο δεν υπάρχετε, είστε και μπερδεμένοι. Είναι οι «53», είναι οι «32»», συνέχισε τις «επιθέσεις» ο βουλευτής της ΝΔ.

«Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ. Σταμάτη. Θα μείνετε με την αγωνία αν θα υπάρχουμε ή όχι. Πάντως, για να έρθουμε εμείς στην κυβέρνηση, πάει να πει ότι δεν τα πήγατε τόσο καλά, τόσες δεκαετίες που ήσασταν εσείς», αμύνθηκε με επίθεση ο Σ. Φάμελλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:44