search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:05
MENU CLOSE

Η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την πρόταση της ΝΔ για πρόεδρο του ΕΣΡ

01.11.2016 16:50
Λεβέντης: Δεν παραιτούμαι - Να ξεκουμπιστούν οι άλλοι... (Video) - Media

 

Την στήριξή της στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για πρόεδρο του ΕΣΡ εξέφρασε η Ένωση Κεντρώων μέσω ανακοίνωσής της, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «σε αυτό μας οδηγεί η φωνή της λογικής, διότι διαφορετικά οδηγούμαστε  στο χάος και η χώρα σε μια άσκοπη εκλογική αναμέτρηση.  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κόμματος:

«Θεωρούμε εποικοδομητικό για την επίτευξη συναίνεσης στο θέμα της σύστασης του νέου ΕΣΡ να πάρει η κυβέρνηση πίσω ολόκληρο το γνωστό ως  νόμο Παππά. Αν μάλιστα η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο νόμος περιελάμβανε και άλλα άσχετα με το ΕΣΡ άρθρα, αυτά μπορούν να νομοθετηθούν σε άλλο νομοσχέδιο.  

Όσον αφορά την πρόταση της ΝΔ για το πρόσωπο του προέδρου του ΕΣΡ, εφόσον όλα τα κόμματα συμφωνήσουν εμείς δεν έχουμε αντίρρηση, προκειμένου να λήξει αισίως η σχετική μακροχρόνια εκκρεμότητα.

Σε αυτό μας οδηγεί η φωνή της λογικής, διότι διαφορετικά οδηγούμαστε  στο χάος και η χώρα σε μια άσκοπη εκλογική αναμέτρηση». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:05