search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:19
MENU CLOSE

Τι πρέπει να τρώτε για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά

01.11.2016 18:51
Τι πρέπει να τρώτε για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά - Media

 

Μια vegan διατροφή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να μειώσετε το σωματικό σας λίπος, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη δίαιτα.

Τα φυτικά προϊόντα περιέχουν περισσότερες θρεπτικές ουσίες, και λιγότερες θερμίδες.

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε μια vegan διατροφή για να τρώτε τρόφιμα με λιγότερες θερμίδες, ωστόσο αν είστε από τα άτομα που χάνουν κιλά με μια δίαιτα και μέσα σε ένα με δύο χρόνια τα ξαναπαίρνουν, τότε πρέπει να την δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα, καθώς θα τρώτε λιγότερο και χωρίς να πεινάτε.

Μια vegan διατροφή δεν είναι πάντα εύκολη στο να την ακολουθείτε, ειδικά όταν βρίσκεστε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αλλά με την πάροδο του χρόνου, θα αναπτύξετε μια ποικιλία από συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που θα σας σταματούν από τον… πειρασμό.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια vegan διατροφή για να δείτε τα αποτελέσματά της στην απώλεια βάρους, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

-Ψάξτε στο διαδίκτυο εναλλακτικές λύσεις για τα αγαπημένα σας γεύματα και σνακ. Αυτές οι συνταγές θα πρέπει να αποτελούντα όσο είναι δυνατόν από ολόκληρα τρόφιμα.

-Βεβαιωθείτε ότι τα λαχανικά αποτελούν τουλάχιστον τη μισή ποσότητα σε κάθε γεύμα σας.

– Μάθετε να εμπιστεύεστε το σώμα σας. Να τρώτε μόνο όταν αισθάνεστε πεινασμένοι και να σταματάτε να τρώτε όταν αισθάνεστε χορτασμένοι.

– Παρακολουθείτε τα γεύματά σας και τα σνακ σας σε ένα online περιοδικό διατροφής, ώστε να μπορείτε να τα ρυθμίσετε σύμφωνα με θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη ο οργανισμός σας.

– Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Vegan Society αν θέλετε να μάθετε για τα οφέλη της vegan διατροφής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:19