search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Σύντροφοι βουλευτές, εσείς «μας ξεφτιλίζετε»

02.11.2016 06:47
Στην «Αυγή» επιστρέφει ο Καρτερός - Media

 

Δριμεία κριτική κατά των συντρόφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας  Καββαδία και Χρήστου Καραγιαννίδη, άσκησε μέσω της Αυγής ο βασικός αρθρογράφος της εφημερίδας Θανάσης Καρτερός.

Η κριτική αφορά τη θέση και τις δηλώσεις των δύο βουλευτών περί εξευτελισμού σχετικά με την πρόταση Τσίπρα για Βύρωνα Πολύδωρα στη θέση του προέδρου του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης.

Η ιδέα για τον Πολύδωρα, γράφει ο αρθρογράφος της Αυγής, «σηκώνει κουβέντα. Και κριτική. Και πολεμική. Αλλά από πού κι ώς πού ανακατεύουμε την κριτική με την ξεφτίλα; Κι αν η πρόταση για τον Πολύδωρα είναι ξεφτίλα, τι είναι να μιλάς έτσι για συντρόφους σου;

Για μια κυβέρνηση που… δέχεται επιθέσεις από παντού ακριβώς με στόχο να την εξευτελίσουν, ή να την ξεφτιλίσουν; Στραβομάρα έχουμε;»

Και συνεχίζει ο Καρτερός που τα «χώνει» σε Καββαδία και Καραγιαννίδη:

“Κι αν ο άλλος, αγαπητοί βουλευτές, σας απαντήσει με τον ίδιο τρόπο; Αν σας ανταποδώσει ο «ξεφτιλισμένος» τα ίσα; Αν σας αναρτήσει, όπως ακριβώς εσείς αυτόν, στον πάσσαλο της διαδικτυακής ατίμωσης, ότι εσείς «μας ξεφτιλίζετε» ξεφτιλίζοντας την κριτική και τον διάλογο; Και μετατρέποντας έτσι την Αριστερά της κριτικής σκέψης σε αρένα «ξεφτιλισμένων»;”

 

Πηγή: zoornalistas

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10