search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Σάμος: Υπαξιωματικός του Στρατού καταγγέλλει επίθεση από 5 άνδρες

02.11.2016 10:51
Σάμος: Υπαξιωματικός του Στρατού καταγγέλλει επίθεση από 5 άνδρες - Media

Γυναίκα υπαξιωματικός του Στρατού που υπηρετεί στη Σάμο κατήγγειλε στην αστυνομία επίθεση από πέντε αγνώστους, χωρίς ωστόσο να μπορεί αν διευκρινίσει αν οι δράστες είχαν σκοπό τη ληστεία ή τον βιασμό. 

Το περιστατικό έγινε στο Βαθύ της Σάμου το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, σε παράλληλο πεζόδρομο με τον παραλιακό δρόμο. Πρόκειται για εμπορικό δρόμο που όμως το βράδυ που τα μαγαζιά είναι κλειστά είναι σχετικά έρημος. Οι πέντε άνδρες επιτέθηκαν στην κοπέλα και την ακινητοποίησαν, ενώ την έσερναν από τα μαλλιά στον δρόμο.

Η 23χρονη υπαξιωματικός κατάφερε να γλιτώσει χάρις στην επέμβαση διερχόμενου οδηγού, ο οποίος όπως δημοσίευσε το i-samos.gr κυνήγησε τους δράστες και απελευθέρωσε την κοπέλα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου έχοντας υποστεί σοκ, ενώ στη μαρτυρία της, αφού επιβεβαιώνει το γεγονός, δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η επίθεση είχε σκοπό τη ληστεία ή τον βιασμό!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06