search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:47
MENU CLOSE

Στην τελική ευθεία ο ανασχηματισμός

02.11.2016 11:09
Στην τελική ευθεία ο ανασχηματισμός - Media

 

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στο κυβερνητικό επιτελείο  σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες τείνει να μπει στην τελική ευθεία.

Κυβερνητικές πηγές έδειχναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα να θεωρούν ότι ο ανασχηματισμός εξακολουθεί να είναι «παγωμένος» μέχρι νεωτέρας, ενώ χθες μιλώντας στο κανάλι Ε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς φάνηκε να τον τοποθετεί στο τέλος της αξιολόγησης. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν αυτές οι αναφορές είναι ειλικρινείς ή επιχειρούν να διασφαλίσουν στην κυβέρνηση το προνόμιο του «αιφνιδιασμού».

Πάντως, μετά τις εξελίξεις αναφορικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ που η κυβέρνηση εκτιμά ότι κινούνται σε θετική κατεύθυνση και πως  το «έργο» πλέον πλησιάζει στο τέλος του, φαίνεται ότι λύνονται τα χέρια της κυβέρνησης στη δρομολόγηση του ανασχηματισμού. Ενδεχομένως σε αυτό να συνέβαλλε και η δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία κατέγραψε διαφορά 24 μονάδων υπέρ της ΝΔ. Το κυβερνητικό επιτελείο έδειξε να επιχειρεί μέσω διαρροών να επιχειρεί να απαξιώσει τη δημοσκόπηση της εταιρείας. Από την άλλη τόσο οι εντυπώσεις από τη δημοσκόπηση, όσο και το γενικότερο κλίμα «παράλυσης» εξαιτίας της υπόθεσης της αδειοδότησης των καναλιών, είναι στοιχεία που ο πρωθυπουργός φαίνεται να ζυγίζει τις τελευταίες ώρες.

Το ερώτημα είναι πλέον αν οι σχετικές ανακοινώσεις είναι θέμα ωρών –  μερικοί  τις τοποθετούν προς το τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα πριν το Σαββατοκύριακο – ή θα γίνουν μετά τη διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ τη Δευτέρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45