search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38
MENU CLOSE

Ο παππούς που έγινε viral: Βούτηξε με το αυτοκίνητό του σε πισίνα από… Coca Cola (Video)

02.11.2016 12:28
Ο παππούς που έγινε viral: Βούτηξε με το αυτοκίνητό του σε πισίνα από… Coca Cola (Video) - Media

Τρελά κέφια φαίνεται πως είχε ένας παππούς από τη Ρωσία ή την Ουκρανία ο οποίος έσκαψε μια πισίνα στην αυλή του, τη γέμισε με 12.000 λίτρα Coca Cola και στο τέλος έπεσε μέσα με το αυτοκίνητό του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο παππούς αφού έβαλε ειδικό προστατευτικό στο λάκκο ώστε να μην πιει το χώμα το αναψυκτικό, άδειασε μπουκάλι μπουκάλι Coca Cola στην αυτοσχέδια πισίνα.

Πρόθεσή του ήταν να ρίξει στο τέλος σόδα ώστε να δει αν θα αντιδράσει με το αναψυκτικό προκαλώντας έναν τεράστιο πίδακα από το αναψυκτικό.

Ωστόσο, φαίνεται πως το πείραμά του δεν πέτυχε. Ο ίδιος όμως δεν πτοήθηκε. Έβαλε το κράνος του, μπήκε στο αυτοκίνητό του και στην κυριολεξία έπεσε μέσα στην πισίνα με το αναψυκτικό.  Το αυτοκίνητό του, όπως ήταν φυσικό καταστράφηκε χτυπώντας στον τοίχο της πισίνας, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ περήφανος για την πράξη του.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:38