search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Πιάστηκε ο δολοφόνος αστυνομικών στην Αϊόβα

02.11.2016 15:45
Πιάστηκε ο δολοφόνος αστυνομικών στην Αϊόβα - Media
 
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Ντε Μόιν της Αϊόβα βρίσκεται ο άνδρας που κατηγορείται ότι τις πρωινές ώρες δολοφόνησε δύο αστυνομικούς μέσα στα περιπολικά τους.
 
Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 46χρονος Σκοτ Μάικλ Γκριν, είναι εκείνος που σε ενέδρα πυροβόλησε θανάσιμα έναν αστυνομικό σε προάστιο του Ντε Μόιν και έναν ακόμα στο κέντρο της πόλης.
 
Ο Γκριν είχε συλληφθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και είχε καταδικαστεί το 2014 για παρενόχληση, αφού προσέγγισε έναν μαύρο στο χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος που διέμενε αποκαλώντας τον «νέγρο» και απειλώντας τον. «Θα σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσω», φέρεται να είπε στον άνδρα. 
 
Την ίδια στιγμή, λέγεται πως είχε περάσει από εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες έπρεπε να λαμβάνει αγωγή για ψυχική διαταραχή, η οποία δεν διευκρινίζεται.
 
Παράλληλα, είχε συλληφθεί όταν αντιστάθηκε στις αρχές κατά την έρευνα για κατοχή όπλων. Το 2001, μάλιστα, είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:28