search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:02
MENU CLOSE

Εξεράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και πήρε φωτιά (Video)

03.11.2016 09:32
Εξεράγη το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και πήρε φωτιά (Video) - Media

 

Φτηνά την γλύτωσε ο μάνατζερ ενός νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στη Γαλλία, όταν πήρε φωτιά το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είχε στην τσέπη του.

Το βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού του κατέγραψαν οι κάμερες από το κύκλωμα ασφαλείας έξω από το κλαμπ όπου δουλεύει.  Στο βίντεο φαίνεται ο Αμίν Μπριτέλ να τυλίγεται στις φλόγες ενώ μιλάει με άλλους δύο καπνιστές. Ο Μπριτέλ πετάγεται από τη θέση του, με τους άλλους δύο άντρες να σπεύδουν να τον βοηθήσουν και να σβήσουν τη φωτιά. Στο βίντεο φαίνεται ο Μπριτέλ να περιστρέφεται σε κατάσταση πανικού.   

Λίγο πιο πριν, ο ίδιος κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και το τοποθέτησε στην τσέπη του παντελονιού του.  Αν και η φωτιά έσβησε γρήγορα, ο Μπριτέλ υπέστη σοβαρά εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο χέρι καθώς και στην περιοχή του ισχίου.

«Άκουσα κάτι σαν πυροτέχνημα αλλά 10 φορές πιο δυνατά. Μετά το σοκ της έκρηξης συνειδητοποίησα ότι είχα πάρει φωτιά» δήλωσε ο μάνατζερ για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:01