search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44
MENU CLOSE

ΔΗΜΑΡ: «Να σταματήσει ο υπουργός Επικρατείας να τορπιλίζει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο στο θέμα των αδειών»

03.11.2016 10:07
Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση θα δεχθεί νέα μέτρα μέσα στους επόμενους μήνες - Media

 

«Ο υπουργός Επικρατείας κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τορπιλίσει την προσπάθεια απεμπλοκής από το αδιέξοδο που η κυβέρνηση επέφερε στο θέμα των αδειών και της συγκρότησης του ΕΣΡ», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, κληθείς από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τη συνέντευξη του Νίκου Παππά.

«Την ώρα που το ΣτΕ έχει αποφασίσει για την αντισυνταγματικότητα, ο υπουργός Επικρατείας επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση εφάρμοσε το Σύνταγμα» υπογραμμίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και συμπληρώνει: «Οι εμμονές για μόλις 4 άδειες πρέπει να σταματήσουν. Τη σύμφωνη γνώμη της Ανεξάρτητης Αρχής, του ΕΣΡ, την είχαμε ζητήσει και στην ψήφιση του νόμου στη Βουλή, με τον υπουργό να την αρνείται επίμονα. Σήμερα το αποδέχεται μετά από σχεδόν ένα χρόνο» σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Στη δήλωσή του ο κ. Θεοχαρόπουλος καταλήγει ζητώντας να σταματήσουν τα πολιτικά παιχνίδια με τη δημοκρατία και την πολυφωνία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44