search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:03
MENU CLOSE

Δείτε τι παθαίνει κάποιος που ξυπνάει με το ξυπνητήρι – θρύλο, «Prekalarm» (Video)

03.11.2016 14:39
Δείτε τι παθαίνει κάποιος που ξυπνάει με το ξυπνητήρι – θρύλο, «Prekalarm» (Video) - Media

 

Υπάρχουν φορές που ακούς στον βαθύ σου ύπνο το ξυπνητήρι, απλώνεις το χέρι το κλείνεις και σκέφτεσαι «πέντε λεπτούλια ακόμη». Τεράστιο λάθος, ο γλυκός πρωινός ύπνος δεν αστειεύεται και κάποια στιγμή ξυπνάς έντρομος και συνειδητοποιείς ότι δεν έχουν περάσει 5 λεπτά αλλά 55 και έχει αργήσει στη δουλειά σου.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. Μετά την τροποποίηση που έκαναν σε ξυπνητήρια δυο φοιτητές από την Πάτρα από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Μόλις ακούσεις στον ύπνο σου τον ήχο από τον συγκεκριμένο ξυπνητήρι, όχι απλά θα ξυπνήσεις, αλλά θα πεταχτείς έντρομος, ο ύπνος θα εξαφανιστεί και θα ψάχνεις να βρεις παλάσκες και φυσεκλίκια για να ζωστείς και να πολεμήσεις.

Οι δυο φοιτητές από την Πάτρα μάλιστα, εφάρμοσαν και στην πράξη το Prekalarm και τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε προσδοκία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:02