search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:32
MENU CLOSE

«Φακελάκια» ζητούσαν νευροχειρούργος, αναισθησιολόγος και τραυματιοφορέας στον «Ευαγγελισμό»

03.11.2016 18:20
Ρόδος: Έστειλαν 18χρονο στην Αθήνα επειδή δεν υπήρχε χειρουργικό κρεβάτι για υπέρβαρους - Media

 

Την ώρα που τα νοσοκομεία «αναστενάζουν» από την έλλειψη ιατρών, νοσηλευτών και αναλώσιμων και οι ασθενείς… πεθαίνουν μεταφορικά αλλά δυστυχώς και στην κυριολεξία, περιμένοντας επί μήνες στις λίστες αναμονής για να χειρουργηθούν ή ένα κρεβάτι στην εντατική, κάποιοι επιτήδειοι, που δεν σέβονται τον «όρκο του Ιπποκράτη» εξακολουθούν να πλουτίζουν εκμεταλλευόμενοι την ανθρώπινη ανάγκη.
 
Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι ένας νευροχειρουργός και ένας αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός να παίρνουν από την κόρη ενός ηλικιωμένου ασθενή «φακελάκι» με το ποσό των 200 ευρώ οι δύο ιατροί και 50 ευρώ ο τραυματιοφορέας, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να τον χειρουργήσουν.
 
Απελπισμένη η κόρη του άτυχου ηλικιωμένου όταν προ ημερών διαπίστωσε τον εκβιασμό των αδίστακτων ιατρών και του τραυματιοφορέα, προκειμένου να «παρακάμψουν» τις λίστες αναμονής για να χειρουργήσουν τον πατερά της, κατέφυγε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ και κατήγγειλε το συμβάν.
 
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μετά την εξακρίβωση της καταγγελίας έστησαν την παγίδα και την Πέμπτη το μεσημέρι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δυο ιατρούς και το νοσηλευτή, οι οποίοι σήμερα το πρωί πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10