search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56
MENU CLOSE

Στο Αϊβαλί το πλοίο «Λέσβος» για τους 280 Έλληνες τουρίστες που εγκλωβίστηκαν στην τουρκική πόλη

03.11.2016 18:42
Το «Αϊβαλί» του Soloup πάει στην Αμερική - Media

Για το Αϊβαλί ξεκίνησε περίπου στις 10 το βράδυ το πλοίο «Λέσβος» της εταιρείας TURYOL προκειμένου να παραλάβει και να μεταφέρει στη Μυτιλήνη συνολικά 280 Έλληνες που από τις 6 το απόγευμα εγκλωβίστηκαν στην τουρκική πόλη.

Μη μπορώντας να επιστρέψουν στη Μυτιλήνη αφού το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» με το οποίο θα ταξίδευαν, όταν έφθασαν στο Τελωνείο ενημερώθηκαν πως κατασχέθηκε λόγω χρεών στο Τουρκικό Δημόσιο.

Στο σύνολο τους οι 280 είχαν μεταβεί έναντι εισιτηρίου μόλις 6 ευρώ το πρωί στην τουρκική πόλη προκειμένου να ψωνίσουν από το παζάρι της Πέμπτης.

Στη Μυτιλήνη το πλοίο με τους Έλληνες επισκέπτες στο Αϊβαλί αναμένεται να φτάσει περί τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Το πλοίο «Αϊσέ Γκιουλ» που κατασχέθηκε ανήκει στην πλοιοκτήτρια εταιρεία της οικογένειας Ζαλέ που δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στη γραμμή Μυτιλήνη-Αϊβαλί. Στο παρελθόν η οικονομική τους δραστηριότητα είχε απασχολήσει και την Ελληνική δικαιοσύνη λόγω μεγάλων χρεών και προς το Ελληνικό δημόσιο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:56