search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:41
MENU CLOSE

Καλαματιανός ο συγκεντρωσιάρχης του Τραμπ

03.11.2016 20:10
Καλαματιανός ο συγκεντρωσιάρχης του Τραμπ - Media

 

Ο επικεφαλής των προεκλογικών συγκεντρώσεων του υποψήφιου του κόμματος των ρεπουμπλικανών για την αμερικανική προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ, είναι από την Καλαμάτα.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζιτζίκο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Τραμπ θα είναι ο νικητής των αμερικανικών εκλογών, στις 8 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία του Γ. Τζιτζίκου «Telion Corp» φέρει μακρά ιστορία στις προεκλογικές εκστρατείες των ρεπουμπλικανών με ειδίκευση στον σχεδιασμό και τη διοργάνωση πολιτικών και θρησκευτικών events, τις δημόσιες σχέσεις και τις σχέσεις με τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Παλιότερα, ήταν επικεφαλής στην οκταετή προεδρία του George W. Bush στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ενώ είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία ΜακΚέιν-Πέιλιν το 2008, αλλά και την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ (2012).

Επιπλέον, είχε οργανώσει το ταξίδι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Ποντίφικα στα Ιεροσόλυμα το 2014.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:41