search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:27
MENU CLOSE

Λαφαζάνης και Μακρή στον Φούχτελ: Απέλαση στους οικονομικούς δολοφόνους (Photos – Video)

04.11.2016 11:44
Λαφαζάνης και Μακρή στον Φούχτελ: Απέλαση στους οικονομικούς δολοφόνους (Photos - Video) - Media

Μέλη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) μαζί με τους Παναγιώτη Λαφαζάνη, Δημήτρη Στρατούλη, Ραχήλ Μακρή, Κώστα Ήσυχο, Στάθη Λεουτσάκο και Θανάση Πετράκο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ναύπλιο πριν από την έναρξη των εργασιών της 6ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης για την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Ελλάδος και της Γερμανίας.

Με συνθήματα, όπως «αέρα-αέρα, να φύγει η χολέρα», «Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί», και πανό: «Απέλαση στους οικονομικούς δολοφόνους», «Έξω ο Φούχτελ από το Ναύπλιο»  έκαναν έντονη την παρουσία τους αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν τον χώρο που γίνονταν η εκδήλωση.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για προσβολή του τοπικού βουλευτικού κόσμου από την συγκεκριμένη συνάντηση: «Εδώ δεν μιλάμε για ελληνογερμανική συνεργασία. Εδώ είναι η αποικιοποίηση της Ελλάδας από τη Γερμανία. Εδώ μιλάμε ότι ο Γερμανός θέλει να φτωχοποιήσει την Ελλάδα, να την ληστέψει. Δεν θέλουμε μνημόνια. Δεν θέλουμε την Ελλάδα «μπανανία». Να σταματήσει εδώ αυτή η Συνέλευση», κατέληξε.

 

Πηγή κειμένου: eleftherostypos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26