24/02/2020 05:33:16
8.7.2011

Αλογοσκούφης: Πρωτοφανής πράξη φαυλότητας η στοχοποίηση μου

Αλογοσκούφης: Πρωτοφανής πράξη φαυλότητας η στοχοποίηση μου - Media

Ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, προέβη σε δηλώσεις αναφερόμενος στη πολιτική του στοχοποίηση, σχετικά με την πρόταση των βουλευτών τουΠΑΣΟΚ για την παραπομπή του σε Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της Siemens, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε μια «άθλια προσπάθεια κομματικής δίωξης πολιτικών του αντιπάλων».

Παράλληλα, κατηγόρησε το κόμμα του κ. Παπανδρέου για πρωτοφανή πράξη φαυλότητας, ενώ υποστήριξε ότι δεν έχουν καμία βάση τα όσα αναφέρονται για να δικαιολογήσουν την εμπλοκή του ονόματος του.

Υπογράμμισε, ακόμα ότι «οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που ευθύνεται στο ακέραιο για την υπόθεση της Siemens, επικαλούνται διατάξεις οι οποίες δεν έχουν εφαρμογή στον ΟΤΕ ως εισηγμένης στο Χρηματιστήριο εταιρίας του δημοσίου. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών δεν έχει βάσει του νόμου αρμοδιότητες εποπτείας και ελέγχου πέραν αυτών που προβλέπονται για οποιαδήποτε Ανώνυμη Εταιρεία της χώρας. Ο ΟΤΕ δεν είναι ΔΕΚΟ».

»Αν δεν γνωρίζουν τη νομοθεσία, ας τη μελετήσουν. Αν όμως τη γνωρίζουν, τότε μαθαίνει ο ελληνικός λαός ότι πρόκειται για μια πρωτοφανή πράξη φαυλότητας, και προσπάθειας παραπλάνησης της κοινής γνώμης αλλά και του Κοινοβουλίου. Αυτές οι συμπεριφορές υπονομεύουν στο βάθος την ίδια τη Δημοκρατία».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.